ENGLEKORT


Det finnes et stort utvalg av englekort!

I 1981 ble The Original Angel cards gitt ut for første gang. De ble laget av Kathy Tyler & Joy Drake, som begge i mange år bodde på Findhorn Foundation i Skotland. Kortene ble raskt en stor, internasjonell suksess, og er i dag solgt i mer enn 1.3 millioner eksemplarer!
I årene etter har det blitt laget og gitt ut mange forskjellige englekort, og her vil vi presentere noen av de mest kjente:-)


- The Original Angel Cards:

  72 kort med søte tegninger og klare og inspirerende beskjeder for å vekke dine intuitive evner og fornye din spirituelle kontakt med englene, Trekk et kort for dagen, eller når du føler behov for en beskjed eller oppmuntring fra englene! Du kan gjerne ha kortene liggende i en bolle e.l på kjøkkenet f.eks slik at alle i familien kan trekke et kort før de går på jobb/skole. Eller hva med å legge et kort til en av dine kjære i matpakken, lommebok e.l, slik at de i løpet av dagen finner kortet? Du kan også gjemme kort forskjellig steder rundt i hjemmet ditt, slik at du kan bli overrasket av en beskjed når du minst venter det? Det er kun din fantasi som setter grenser for hvordan du kan bruke disse herlige kortene.
  I dag selger vi både en utgave med bok til for mer informasjon om kortene, og en enklere utgave kun med kort.

  For å bestille: Til Nettbutikk


ANDRE BESTSELGERE


- Messages from your Angels - Doreen Virtue:

  Denne kortstokken gjør det enklere enn noen gang å gi en helt nøyaktig lesning for deg selv eller andre. Hvert kort består av et vakkert englemaleri, samt korte budskap. Disse kortene vil hjelpe deg å vite hva din eksakte livsmisjon er, om noen er din sjelevenn eller ikke, hva du kan gjøre med jobb- eller bosituasjoner, og andre viktige livsspørsmål. Doreen har basert kortene på sine faktiske engle-lesninger, og bruker de mest spurte spørsmål og svar fra englene for å skape den ultimate stokken for både nybegynnere og viderekommende kortlesere.
  Kortene finnes både på norsk og engelsk.

  For å bestille: Til Nettbutikk

- Archangels Oracle - Doreen Virtue:

  Erkeenglene er kraftfulle, vise og kjærlige veiledere som helbreder og motiverer på mirakuløse måter. Med denne stokken, bestående av 45 orakelkort, vil du stifte bekjentskap med de 15 erkeenglene. Gjennom kortene vil du få beskjeder, hjelp til å påkalle englene, og svar på noen av dine viktige spørsmål i livet. Ved å bruke veiledningen som følger med, vil du kunne lære hvordan du kan gi en nøyaktig erkeengel-lesning, både for deg selv og andre.
  Kortene finnes både på norsk og engelsk.

  For å bestille: Til Nettbutikk
  UKENS ENGLEKORT